Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• носачи

Както казаха колегите по нагоре, всеки си решава сам за себе си.Добре, след всички тези въпроси виждам, че си стигнал до извода , че са боклуци с неясен произход, в този случай имаш само едно решение -оргинални на тройна и четворна цена и си готов.Гледам , че продължаваш да пишеш ATEK ,вместо ATEC.Има и трето решение да рециклираш твоите с полиуретан, имам едни такива долни в багажника и може да се разберем нещо ако решиш.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Всъщност в първият пост на темата са дадени два различни линка касаещи две различни марки носачи,единя е за АТР а другия за АТЕС,едните АТР са 100% немски http://www.atp-autoteile.de/ и точно за тях се говори и в гръцкия алфа форум и за тях има положителни отзиви.
      Иначе,както казах и по-рано,всеки си преценява сам за себе си......
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
        Както казаха колегите по нагоре, всеки си решава сам за себе си.Добре, след всички тези въпроси виждам, че си стигнал до извода , че са боклуци с неясен произход, в този случай имаш само едно решение -оргинални на тройна и четворна цена и си готов.Гледам , че продължаваш да пишеш ATEK ,вместо ATEC.Има и трето решение да рециклираш твоите с полиуретан, имам едни такива долни в багажника и може да се разберем нещо ако решиш.
        Izwinqwam se,че se nameswam - следя тази тема от доста време. Но твоят пост ме предизвика да драсна нещо. Наистина всеки си решава да сложи евтино или скъпо, една марка или дуга. Но нека тези, дето слагат евтиното, след това не пишат, че Алфа е боклук, че и сложили нови носачи и те сдали багажа след 5000км. Защото Алфа не е боклук, боклук е това, дето са и сложили, боклук са пътищата ни, боклук е повечето от съзнанието на много българи с начина на мислене (казана с българите в ада никой не го пази) Весели празници
        Last edited by NightRider; d.m.y г., 15:58. Основание: Уточнение
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

• Колегата е прав и какво се поучва продават ти бикуци като казват те са еди какви си .... и "ние средните потрбители " вярваме на казаното копуваме си с надеждата да са ефтини и хубави еми АТП ДА НЕСКИ СА НО АТЕК- АТЕС се тая как ги пиша в крайна сметка излизат че не са немски. За това поразпитах кое какво е преди да си дам парите е сега ги дадах пак същите пари за английски - да средена хубост са но поне знам от каде са и кой ми ги препоръчва.

След като предезвиках доста мнения а никой не се сети да каже ДА АЗ ГИ ВЗЕХ И НА ТЯХ ПИШЕ ИЛИ НА КУТИЯТА еди какво си произведени направени еди къде си ами извинявам се но няма да си взема много ясно нещо недокзазано и незнайно от къде.А за гаранцията на мой познат колега провача споменал евентуално ако има дефект тогава да се сменят
          Last edited by poryazov8801; d.m.y г., 16:48.

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Izwinqwam se,че se nameswam - следя тази тема от доста време. Но твоят пост ме предизвика да драсна нещо. Наистина всеки си решава да сложи евтино или скъпо, една марка или дуга. Но нека тези, дето слагат евтиното, след това не пишат, че Алфа е боклук, че и сложили нови носачи и те сдали багажа след 5000км. Защото Алфа не е боклук, боклук е това, дето са и сложили, боклук са пътищата ни, боклук е повечето от съзнанието на много българи с начина на мислене (казана с българите в ада никой не го пази) Весели празници
            Виж сега, не се познаваме, затова ако обичаш не казвай, че алфата ми е боклук ,че съзнанието ми е боклук ,а си гледай твоята кола, която не вярвам да е по добра от моята!!!Ти май не се осъзнаваш , че обиждаш доста хора от форума, но като гледам май не се усещаш какво говориш.Можех да сложа и по скъпи , в багажника имам два комплекта TRW с полиуретан но предпочетох да пробвам някакви други защото тези с полиуренана много скърцаха.Вижте номерата от първите снимки, когато ги въведете в Гугъл излизат резултати само от немски сайтове?До колегата който си е взел някъкви англииски на същата цена е в голяма грешка ако си мисли , че са с много по ясен произход!!!
            Last edited by stu; d.m.y г., 20:41.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
              Виж сега, не се познаваме, затова ако обичаш не казвай, че алфата ми е боклук ,че съзнанието ми е боклук ,а си гледай твоята кола, която не вярвам да е по добра от моята!!!Ти май не се осъзнаваш , че обиждаш доста хора от форума, но като гледам май не се усещаш какво говориш.Можех да сложа и по скъпи , в багажника имам два комплекта TRW с полиуретан но предпочетох да пробвам някакви други защото тези с полиуренана много скърцаха.Вижте номерата от първите снимки, когато ги въведете в Гугъл излизат резултати само от немски сайтове?До колегата който си е взел някъкви англииски на същата цена е в голяма грешка ако си мисли , че са с много по ясен произход!!!
              Много подскачаш без всякакъв смисъл. Алфата е псувана кола от много хора, щото се трошела. А се троши от части втора употреба или части евтинджос. А дали е по-добра твоята от моята - само мога да те похваля и завиждам благородно, ако е така.
              За протокола - моята е с TRW. A na носачите, тук описаните, мога да повярвам едва след като някой напише - изминах 100 000км с тези носачи без проблем. Ма като гледам започнаха оплакванията след 5000км.
              Last edited by NightRider; d.m.y г., 21:41. Основание: Уточнение
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

• OK!

Comment

• Първоначално публикувано от clever
                  Пак ще повторя че колегата, който беше писал че му се били разтропали носачите и ще си търси гаранция и прочие. Не е купил носачите от мен и изобщо не са марка ATEC!!!!
                  Не, не съм ги взел от теб, но категорично са АТЕС, все пак не съм от африка, и не за сефте си сменям носачи. Доставката беше от Германия, гаранция се отказах да търся, щото така както ми го описаха ще ми излезе солено.
                  И някак си не мога да си представя как германска фирма ще поръча на италианска да им направи носачи, като разликата в работната ръка в италия и Германия не е голяма, и за тях ще им е по изгодно да си ги направят сами в Германия. А още по евтино ще им е да си ги вземат от Китай, Индия или където и да е там от близкия изток, където цената на материала и труда е в пъти по ниска, единствено да платят някакво мито, и след това да си опаковат носачите в Германия, и да ги продадат като свой продукт върху чиято продажба да не платят и евро данък, щото никой няма как да проследи продукта.
                  На чичо синът му работи от 20 години в някой от производствените заводи на БМВ в Германия, и от него знам че над 70 процента от частите за БМВ се правят в Азия, че искате да повярвам че някакви си носачи се правят в Италия, по поръчка на германци. Айде бе.
                  Сега не казвам че всичко там е боклук, но нещата който се правят като резервни части, а не за директен монтаж на кола дето излиза от завода, шанса да попаднеш на читави части е като да имаш шанс да си вземеш добра и запазена кола на старо. Има и добри, има и големи боклуци.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

• Първоначално публикувано от bilgiiski Покажи съобщение
                    Не, не съм ги взел от теб, но категорично са АТЕС, все пак не съм от африка, и не за сефте си сменям носачи. Доставката беше от Германия, гаранция се отказах да търся, щото така както ми го описаха ще ми излезе солено.
                    И някак си не мога да си представя как германска фирма ще поръча на италианска да им направи носачи, като разликата в работната ръка в италия и Германия не е голяма, и за тях ще им е по изгодно да си ги направят сами в Германия. А още по евтино ще им е да си ги вземат от Китай, Индия или където и да е там от близкия изток, където цената на материала и труда е в пъти по ниска, единствено да платят някакво мито, и след това да си опаковат носачите в Германия, и да ги продадат като свой продукт върху чиято продажба да не платят и евро данък, щото никой няма как да проследи продукта.
                    На чичо синът му работи от 20 години в някой от производствените заводи на БМВ в Германия, и от него знам че над 70 процента от частите за БМВ се правят в Азия, че искате да повярвам че някакви си носачи се правят в Италия, по поръчка на германци. Айде бе.
                    Сега не казвам че всичко там е боклук, но нещата който се правят като резервни части, а не за директен монтаж на кола дето излиза от завода, шанса да попаднеш на читави части е като да имаш шанс да си вземеш добра и запазена кола на старо. Има и добри, има и големи боклуци.

Знам че не си купил носачите от мен и не бих си позволил да слагам етикет на някои когото не познавам лично, дори и на африканците!!!
                    Това което аз продавам е качествено и за това давам гаранция!!!
                    Обясни какъв ти е точно проблема кога и как е възникнал, какво се е счупило? Ако пазиш частите направи снимки и покажи къде е проблема!
                    Ако носачите са ATEC мога да ти помогна да ги замениш!?
                    Не може просто с лекота да се наплюе една марка без реални факти!
                    Мога да ви разкажа много неприятни факти за прехвалените TRW носачи, но всяка марка дава дефекти понякога и за това е и гаранцията. Най-големите световни производители на автомобили изтеглят хлади модели поради грешки и дефекти!
                    Пиша поста с наистина добри намерения. Ако пазиш частите пиши ми ще помогна с каквото мога!
                    Last edited by clever; d.m.y г., 14:55.

Comment

• Аз вече направих 3-4 к км ма моите ATEC закупени от www.atp-autoteile.eu и за сега няма проблеми като скърцане и тропане.
                      Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от bilgiiski Покажи съобщение
                        Не съм сигурен, но това е първото негативно мнение за въпросните носачи. Доста колеги сложиха такива и до сега няма лоши отзиви. (или вече не пишат в темата)
                        Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

• Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                          Не съм сигурен, но това е първото негативно мнение за въпросните носачи. Доста колеги сложиха такива и до сега няма лоши отзиви. (или вече не пишат в темата)
                          Опитах се да разгледам тоя сайт, ама е само немски език, а аз бъкел не го отбирам. Някой директен линк към носачите да ми пейстнете тук, за да ви благодаря?
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                            Опитах се да разгледам тоя сайт, ама е само немски език, а аз бъкел не го отбирам. Някой директен линк към носачите да ми пейстнете тук, за да ви благодаря?
                            Ми на втора страница в темата даже има и снимки. Характеристики не знам кво точно те интересува, но като цяло - железо, гума и певеце ...

http://www.atec-germany.com/
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              ... Характеристики не знам кво точно те интересува, но като цяло - железо, гума и певеце ...
                              Като всички носачи. Я да бяха от п.т.а, щяхте да видите тогава кога ще се протрият!
                              Обяснението за такива цени на такъв род чаркалак е просто и го знам от човек,който се занимава с авточасти откак е демокрация - такива части казва, които са само от метал и гума са евтини, не е електроника или механика нещо.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Колеги , аз купих въпросните носачи АТЕС от колегата във форума! До момента съм минал 7-8000 км. и мога да кажа , че няма никакъв проблем за момента! Колата се кара всеки божи ден София градско .... въртя и приблизително по 150-200км на ден из тоя разкош София карам колата като служебна тъй като ми е такава работата! Мога да кажа , че изобщо не я пазя и за момента няма никакъв проблем! Въпроса може да е до късмет , не знам! Но има и много други фактори допринасящи за счупването на която и да е част която сте подменили в сервиз или сами! Поздрави !!!
                                156 1.9jtd 105`99 # Golf 1.9tdi 110`99 #Golf 1.9tdi 131`02 # Corsa 1.0 12v 50`00 # Yamaha FZR 600cc 125`01
                                http://vbox7.com/play:50b703f7

Comment

Working...
                                X